Maaltijdservice Bois-De-Villers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bois-De-Villers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bois-De-Villers? Dankzij deze website ontdekt u supersnel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,60 per gerecht. Flink uitpakken met Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Bois-De-Villers hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteProfondeville
ReactieTop geregeld!
Postcode5170
Prijs per maaltijd€5,6
Geliefde maaltijdKervelroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bois-De-Villers

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Bois-De-Villers. We hebben het over landelijke leveranciers als Dienstenthuis.be en/of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere optie onderscheidt zich door zijn eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze website kunt u de aanbieders probleemloos naast elkaar zetten. Uitkomen bij een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Bois-De-Villers? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bois-De-Villers. Perfect voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Meestal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste organisaties faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men snel nuttige boodschappen zoals schouderham en zoetwaren. Normaal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bois-De-Villers vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Bois-De-Villers? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit meerdere bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat te denken van Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Aan de hand van deze website ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Profondeville. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bois-De-Villers voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree bestelt u vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een daghap aan huis als Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Bamisoep, een stukje fruit en iets fris zoals Custard om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Profondeville voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipfilet
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Varkensfilet in jus met koolraap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bois-De-Villers regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor maaltijdservice in lijn is met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en selecteer er een. Check vooral het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie of Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen. Zodoende kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bois-De-Villers. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit