Maaltijdservice Lustin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lustin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lustin? Geholpen door onze vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,80 per persoon. Aanschuiven voor Kick Through Spaghetti en Koninginnesoep met kip? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Lustin geniet u van voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteProfondeville
Waarom bestellen?Goede en snelle service
Postcode5170
Gemiddelde menuprijs€5,62
Geliefde maaltijdSpekpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Lustin

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Lustin. Denk aan belangrijke leveranciers als 15Gram of Vlotter. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich prima instellingen en wijkrestaurants. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Lustin? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lustin. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bezorgers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt men gelijk nuttige boodschappen zoals vanillevla of boterhamworst. Meestal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lustin vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Lustin? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een hoop leveranciers die voldoen aan uw eisen en eetpatroon. Denk maar aan Kipgyros Rijst of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Via onze vergelijker treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Profondeville. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lustin voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Vriesverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €3,6.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Stoofpotje rundvlees kunt u al bestellen vanaf €5,55.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Knoflooksoep, extra groenten en iets lichts zoals Aardbeien achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Profondeville voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Uiensoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lustin aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden aanbieders en geef de voorkeur door. Kijk goed na het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Meestal kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met pakweg 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus. Hierdoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lustin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit