Maaltijdservice Ham-Sur-Sambre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ham-Sur-Sambre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ham-Sur-Sambre? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,35 per maal. Aanschuiven voor Stoofpotje met peer rundvlees en puree en Prei a la creme? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Ham-Sur-Sambre hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteJemeppe-Sur-Sambre
RecensieIdeaal voor mijn ouders
Postcode5190
Prijs per gerecht€5,65
Vaak gekozen maaltijdMinestronesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ham-Sur-Sambre

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Ham-Sur-Sambre. Denk aan interessante bezorgers als Colruyt en/of 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende initiatieven en restaurants. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze pagina kunt u derhalve de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ham-Sur-Sambre? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ham-Sur-Sambre. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier krijgt men gelijk verse of handige boodschappen als theekoekjes en havermout. Gewoonlijk gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ham-Sur-Sambre vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Ham-Sur-Sambre? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit allerlei bezorgmaaltijden die matchen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Op deze pagina vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Jemeppe-Sur-Sambre. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ham-Sur-Sambre voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is er al voor €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kan je kopen vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Preisoep, iets te drinken en een toetje als Krentjebrij om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Jemeppe-Sur-Sambre voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Spaghetti
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ham-Sur-Sambre bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk soort ouderenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kipfilet in roomsaus of Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme. Hiermee zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden normaliter door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ham-Sur-Sambre. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit