Maaltijdservice Nieuwenrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwenrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwenrode? Door middel van onze vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle services in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,75 per maaltijd. Ouderwets genieten van Kervelsoep en Savooiekool? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Nieuwenrode profiteert u van voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKapelle-Op-Den-Bos
RecensieVakkundige chefkoks
Postcode1880
Gemiddelde menuprijs€6,49
Nummer 1-maaltijdWokgroenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Nieuwenrode

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Nieuwenrode. Bijvoorbeeld interessante firma’s als Yumbel en Colruyt. Maar ook op regionaal niveau zijn er verscheidene partijen en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de leveranciers probleemloos op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Nieuwenrode? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven structuur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwenrode. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers voorzien in een premium boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt men probleemloos verse of handige boodschappen als halfvolle vanille yoghurt of leverkaas. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Nieuwenrode vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Nieuwenrode? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop seniorenmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en diëten/allergieën. Neem nu Kip Op Grootmoeders Wijze of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Hieronder bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Kapelle-Op-Den-Bos. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwenrode voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kervelsoep is er al voor €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kan je kopen vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst wordt al bezorgd vanaf €6,8.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Samgyetang, een gezonde salade en iets fris zoals Dame blanche om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kapelle-Op-Den-Bos voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken kibbeling
 • Gehakt in roomsaus
 • Broccoli kaassaus
 • Zuurkoolstamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nieuwenrode regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en kies er een. Bekijk met name het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste services hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. Het eten wordt standaard tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden of Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of juist eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Nieuwenrode. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit