Maaltijdservice Kapelle-Op-Den-Bos

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kapelle-Op-Den-Bos voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Kapelle-Op-Den-Bos? D.m.v. deze pagina bekijkt u probleemloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,10 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Bami babi pangang en Hutspot, gesneden rundvlees? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Kapelle-Op-Den-Bos profiteert u van uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKapelle-Op-Den-Bos
Waarom bestellen?Vetbeperkt
Postcode1880
Gemiddelde menuprijs€5,68
Vaak gekozen maaltijdNasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kapelle-Op-Den-Bos

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Kapelle-Op-Den-Bos. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Delimeal of HelloFresh. Maar ook lokaal zien we prima organisaties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder hanteert een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze tool kan u daarom de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Kapelle-Op-Den-Bos? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kapelle-Op-Den-Bos. Een uitkomst voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt men gelijk de supermarktartikelen als kruidenkaas of afbak donker meergranen broodjes. Normaliter zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kapelle-Op-Den-Bos vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Kapelle-Op-Den-Bos? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit velerlei bezorgmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Neem nu Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Kapelle-Op-Den-Bos. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kapelle-Op-Den-Bos voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een warme dagschotel als Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes is beschikbaar vanaf €5,95.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Rundvleessoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Irish coffee als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Kapelle-Op-Den-Bos voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kapelle-Op-Den-Bos aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men wekelijks nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Het eten wordt gemiddeld genomen aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 20 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gepaneerde kalkoenschnitzel of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Kapelle-Op-Den-Bos. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente