Maaltijdservice Beigem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beigem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Beigem? Middels www.maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,45 per gerecht. Aan tafel voor Macaroni of Kipfilet in saus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Beigem geniet u van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGrimbergen
ReactieLekker en gezond
Postcode1852
Prijs per maaltijd€6,46
Vaak bestelde maaltijdKip Andorra

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Beigem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Beigem. U kunt denken aan erkende firma’s als Traiteur Goossens of Colruyt. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende organisaties en restaurants. Elke optie biedt zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze pagina kan u daardoor de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Beigem? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beigem. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste services bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u direct belangrijke boodschappen als filterzakjes of vuilniszakken. Normaliter gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Beigem vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Beigem? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eventuele dieet. Wat te denken van Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Grimbergen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beigem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is er al vanaf €5,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie vindt u vaak al vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Vissoep bestelt u vanaf €5,5.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Pureesoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Pêche melba om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Grimbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Stroganoff du chef
 • Sucade Hollandaise
 • Naturel-pannenkoek
 • Champignon omelet
 • Knoflookgarnalen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beigem regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk type maaltijdservice matcht met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste dienstverleners geven een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit door te bellen, via een menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsSpirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Oosterse zalm. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen en niet te vergeten koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Beigem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit