Maaltijdservice Wolvertem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wolvertem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wolvertem? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u supersnel alle bedrijven die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,10 per keer. Flink uitpakken met Nasi babi ketjap en Risotto, bospaddestoelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Wolvertem beschikt u over smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteMeise
RecensieVetbeperkt
Postcode1861
Prijs per maaltijd€6,48
Populaire maaltijdGroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wolvertem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Wolvertem. Denk aan grote bedrijven als Marley Spoon en/of Ekomenu. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verscheidene instellingen en verswinkels. Iedere organisatie biedt zijn eigen aanbod en voorwaarden. Door middel van onze tool kunt u derhalve de services eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Wolvertem? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wolvertem. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse bezorgers faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als griekse yoghurt of halvarine. Normaal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Wolvertem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wolvertem? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die kloppen met uw eisen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Op deze pagina vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Meise. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wolvertem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is er al vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Vol Au Vent Puree is verkrijgbaar vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Snijbonen met een kipfilet wordt al bezorgd vanaf €6.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Harira, een lekker bijgerecht en een dessert als Advokaat ijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Meise voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip korma, rijstmix
 • Gestoofde peertjes
 • Hutspot, rundvlees
 • Zalm in dillesaus
 • Gekruide speklap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wolvertem aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en maak een keuze. Check vooral het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Doorgaans kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De gerechten worden doorgaans geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Aspergesoep. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wolvertem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit