Maaltijdservice Kaprijke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kaprijke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Kaprijke? Dankzij maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,70 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundersukade met vleesjus, stamppot hutspot en Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Kaprijke hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKaprijke
RecensieIk ben weer zelfstandig
Postcode9970
Gemiddelde menuprijs€6,94
Maaltijd-topperKnoflookgarnalen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Kaprijke

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Kaprijke. We hebben het over landelijke aanbieders als Viangro of Prego. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en slagerijen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een “eigen” aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels deze pagina kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Kaprijke? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kaprijke. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval krijgt u snel belangrijke boodschappen als keukenpapier of oude kaas. Vaak kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Kaprijke vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Kaprijke? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene soorten maaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren voedingspatroon. Wat dacht u van Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op deze pagina ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Kaprijke. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kaprijke voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €4,25.
 • Een daghap aan huis als Beef Squats bestelt u vanaf €5,8.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Minosoep, een gezonde salade en een toetje als Zabaglione om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Kaprijke voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Hamlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kaprijke regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Check vooral het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijdservices werken met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden standaard tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Boe­ren­kool­stoof met ei of Pittige sperzieboontjes. Zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Kaprijke. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente