Maaltijdservice Waarschoot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waarschoot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Waarschoot? Geholpen door maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,40 per maal. Aan tafel voor Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree of Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Waarschoot smult u weer van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLievegem
ErvaringProefbestelling mogelijk
Postcode9950
Prijs per maaltijd€6,07
Populaire maaltijdRundvlees in tijmsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Waarschoot

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Waarschoot. Bijvoorbeeld populaire leveranciers als Prego of Delimeal. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende initiatieven en restaurants. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kunt u de firma’s overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Waarschoot? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waarschoot. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men zonder moeite de supermarktartikelen als sinas of ontbijtproducten. Normaal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Waarschoot vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Waarschoot? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene type aanbieders die matchen met uw gesteldheid voedingspatroon. U kunt denken aan Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree en Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Via onze vergelijker treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Lievegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waarschoot voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is er al voor €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Groentemix, kormasaus, basmatirijst kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Gamjatang, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Aardbeien om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Lievegem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Snijbonen
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Rundvlees met gegrilde groente

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waarschoot aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Check vooral het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden in de regel thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsRundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème en Alaska-koolvis. Hierdoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of wellicht vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Waarschoot. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit