Maaltijdservice Keerbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Keerbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Keerbergen? Middels maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,20 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Stoofpotje rundvlees of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Keerbergen krijgt u de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKeerbergen
ReactieVaste bezorgdagen
Postcode3140
Gemiddelde kosten€6,54
Maaltijd-topperPreiroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Keerbergen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Keerbergen. Neem belangrijke bedrijven als Home Cuisine of Viangro. Ook in deze plaats zelf zijn er interessante organisaties en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van deze pagina kunt u dus de leveranciers gemakkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Keerbergen? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Keerbergen. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt u probleemloos belangrijke boodschappen als volle melk en theekoekjes. Niet zelden zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Keerbergen vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Keerbergen? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een hoop menu’s die aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Verderop ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Keerbergen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Keerbergen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Heldere uiensoep is beschikbaar vanaf €7,3.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Vissoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Crêpe suzette achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Keerbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Heldere uiensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Keerbergen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd rijmt met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. Uw bestelling wordt doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes en Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Handig, want zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Keerbergen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit