Maaltijdservice Bizet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bizet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bizet? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vindt u probleemloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,50 per gerecht. Ouderwets genieten van Rabarbercompote of Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Bizet ontvangt u verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteKomen-Waasten
Waarom bestellen?Voor mij de uitkomst
Postcode7783
Prijs per gerecht€5,34
Nummer 1-maaltijdReepjes kippenvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bizet

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Bizet. U kunt denken aan grote organisaties als Traiteur Goossens en Dienstenthuis.be. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene organisaties en speciale eetpunten. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze tool kunt u derhalve de firma’s overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er dieetwensen als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Bizet? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bizet. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste firma’s beschikken over een premium boodschappendienst voor senioren. Daarmee koop u eenvoudig belangrijke boodschappen als jonge kaas of toetjes. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Bizet vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Bizet? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere bezorgmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid voedingspatroon. Denk maar aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Onderstaand achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Komen-Waasten. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bizet voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Rundvleessoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Tiramisu mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Komen-Waasten voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken kibbeling
 • Gehakt in roomsaus
 • Broccoli kaassaus
 • Zuurkoolstamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bizet aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men moeiteloos opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of email / internet. De gerechten worden veelal thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Linzensoep met bleekselderij en Macaroni met ham, kaas en tomatensaus. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bizet. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit