Maaltijdservice Ploegsteert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ploegsteert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ploegsteert? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vindt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,45 per gerecht. Aan tafel voor Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen en Snijbonenstamppot met slavink en jus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Ploegsteert profiteert u van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteKomen-Waasten
ReactieIk ben minder afhankelijk
Postcode7782
Maaltijd prijs€5,33
Geliefde maaltijdGrootmoeders kippannetje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ploegsteert

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Ploegsteert. We hebben het over interessante leveranciers als 15Gram en Delhaize. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij tal van instanties en restaurants. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ploegsteert? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ploegsteert. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt men zonder moeite praktische of verse producten als pindakaas en zuivelproducten. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ploegsteert vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Ploegsteert? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die matchen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Gentse Waterzooi? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Komen-Waasten. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ploegsteert voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt af van zaken als de leverancier, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kunt u al bestellen vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus is verkrijgbaar vanaf €3,5.
 • De daghap voor ouderen als Kip, sperziebonen, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Budae jjigae, een stukje fruit en een toetje als Kwark achteraf. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Komen-Waasten voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip korma, rijstmix
 • Gestoofde peertjes
 • Hutspot, rundvlees
 • Zalm in dillesaus
 • Gekruide speklap

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ploegsteert bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de verstrekkers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 80+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Macaroni en Kip in roomsaus. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ploegsteert. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit