Maaltijdservice Velaines

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Velaines voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Velaines? Via deze website bekijkt u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,05. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot en Macaroni? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Velaines beschikt u over ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCelles
RecensieBetrouwbare levering
Postcode7760
Gemiddelde kosten€5,3
Maaltijd-topperGegrilde kippenpoot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Velaines

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Velaines. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als Home Cuisine en/of 15Gram. Maar ook op regionaal niveau bestaan er tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kunt u de services probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Velaines? Geen probleem! Best veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Velaines. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop men zonder moeite verse of handige boodschappen als falafel burger of komijnekaas. Meestal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Velaines vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Velaines? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse type aanbieders die passen bij uw uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Onderstaand vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Celles. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Velaines voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kan je kopen vanaf €3,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tomatensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Aardbeien ijs na. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Celles voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Gestoofde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Velaines bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk soort seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden meestal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Spitskoolschotel en aardappelpuree of Rundvlees in basilicumsaus. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u deze besteld heeft. Middels een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Velaines. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit