Maaltijdservice Komen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Komen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Komen? D.m.v. deze website treft u overzichtelijk alle aanbieders in uw regio! Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,25 per maaltijd. Aanschuiven voor Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng of Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Komen beschikt u over smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteKomen-Waasten
ErvaringHet houd mij op de been
Postcode7780
Gemiddelde menuprijs€5,31
Vaak bestelde maaltijdGepaneerde kipnuggets

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Komen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Komen. Denk aan populaire organisaties als 15Gram en/of Wink. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij prima instellingen en wijkrestaurants. Elk bedrijf hanteert een “eigen” type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze vergelijker kunt u dus de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Komen? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Komen. Perfect voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men probleemloos nuttige boodschappen zoals cervelaat of melk. Veelal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Komen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Komen? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn talloze bezorgmaaltijden die rijmen met uw eisen en menu voorkeuren. Wat dacht u van Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree en Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Op deze pagina achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Komen-Waasten. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Komen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Een warme dagschotel als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes is er al vanaf €6,3.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Koninginnensoep, een extra salade en een dessert als Mokka ijs na. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Komen-Waasten voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stroganoff du chef
 • Sucade Hollandaise
 • Naturel-pannenkoek
 • Champignon omelet
 • Knoflookgarnalen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Komen regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type opwarmmaaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en kies er een. Bekijk met name het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Draadjesvlees in jus of Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen en ook veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Komen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit