Maaltijdservice Popuelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Popuelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Popuelles? Middels maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,40 per gerecht. Ouderwets genieten van Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas of Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Popuelles beschikt u over smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCelles
RecensieWeinig klachten
Postcode7760
Gemiddelde kosten€5,28
Populaire maaltijdKipragout met Parijse wortelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Popuelles

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Popuelles. Neem bijv. belangrijke services als 15Gram of 15Gram. Ook in de gemeente zelf zijn er prima initiatieven en slagerijen. Iedere service hanteert een “eigen” assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via maaltijdbutler.be kan u de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Popuelles? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Popuelles. Ideaal voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse services hebben ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u direct belangrijke boodschappen als gekookte achterham of druiven. In algemene zin gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Popuelles vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Popuelles? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende opwarmmaaltijden die matchen met uw voorkeuren voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Met Wortelstamppot en Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Onderstaand vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Celles. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Popuelles voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met bijvoorbeeld het bedrijf, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is er al voor €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • De daghap voor ouderen als Andijviestamppot, vegetarische balletjes kan je kopen vanaf €7,25.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Witlofsoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Chocolade mousse om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Celles voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Gekruide krieltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Rundvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Popuelles regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart van zo’n 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel of Boerengehaktschotel met aardappelpuree. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Popuelles. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit