Maaltijdservice Waasten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waasten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Waasten? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u snel en simpel alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Nu al voor €3,95 p.p. Ouderwets genieten van Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes en Aardappelpartjes rozemarijn? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Waasten ontvangt u smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteKomen-Waasten
ErvaringNaar mijn goesting
Postcode7784
Gemiddelde kosten€5,36
Geliefde maaltijdVisstukjes in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Waasten

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Waasten. Denk aan populaire bezorgers als Vlotter en Delhaize. Ook binnen de gemeente zijn er allerlei organisaties en zorginstellingen. Elke service biedt zijn eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de firma’s snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Waasten? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waasten. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop u moeiteloos de supermarktartikelen als vuilniszakken of afwasborstel. Niet zelden zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Waasten vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Waasten? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een groot aantal maaltijdservices die rijmen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Op deze pagina ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Komen-Waasten. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met verse producten en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waasten voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de leverancier, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is er al voor €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is er al voor €4,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli is beschikbaar vanaf €6,45.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bruinebonensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Komen-Waasten voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Hollandse hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waasten aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden worden altijd geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie of Hamlapje in jus met stamppot andijvie. Op die manier zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding helpt mee aan een goede balans en energie. De warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Waasten. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit