Maaltijdservice Koningshooikt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koningshooikt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Koningshooikt? Door gebruik te maken van onze tool vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,35. Ouderwets genieten van Kip Andorra schotel of Gepaneerde Alaska-koolvis? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Koningshooikt profiteert u van uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLier
ErvaringVolgens Voedingsdriehoek
Postcode2500
Gemiddelde menuprijs€6,06
Nummer 1-maaltijdVegetarische roerbakstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Koningshooikt

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Koningshooikt. U kunt denken aan veel gekozen leveranciers als Delhaize of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verschillende aanbieders en sociale voorzieningen. Elke organisatie heeft zo een eigen menu en voorwaarden. Met behulp van onze vergelijker kunt u dus de firma’s probleemloos op een rijtje zetten. Het kiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Koningshooikt? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koningshooikt. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt u probleemloos praktische of verse producten als desem bol grof of kwark. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Koningshooikt vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Koningshooikt? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze menu’s die rijmen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Denk maar aan Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Lier. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Koningshooikt voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot is er al vanaf €5,5.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Aspergesoep, extra groenten en iets fris zoals Dame blanche mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Lier voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot koolraap met appel
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Koningshooikt aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 20 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Zalm remouladesaus groentemix gek aard en Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen. Daardoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Koningshooikt. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit