Maaltijdservice Kontich

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kontich voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Kontich? Geholpen door onze tool achterhaalt u probleemloos alle leveranciers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,35 per maal. Ouderwets genieten van Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Witlof a la creme? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Kontich beschikt u over ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteKontich
BeoordelingAltijd bereikbaar
Postcode2550
Prijs per gerecht€6,14
Vaak bestelde maaltijdRundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Kontich

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Kontich. Neem veel gekozen services als Viangro en/of 15Gram. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei leveranciers en restaurants. Iedere organisatie hanteert z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Kontich? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kontich. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt u moeiteloos broodnodige boodschappen als wilde tomaten mix of boterhamworst. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Kontich vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Kontich? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die passen bij uw uw omstandigheden voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Via onze vergelijker ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Kontich. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kontich voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met zaken als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen bestelt u vanaf €5,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is beschikbaar vanaf €5,15.
 • De daghap voor ouderen als Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Rozenbottelsoep, extra groenten en een toetje als Crème brûlée achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kontich voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Gewokte spinazie
 • Kersenpannenkoek
 • Ossestaartsoep

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kontich bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor maaltijdservice past bij uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden worden veelal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsSnijbonen of Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of misschien veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Kontich. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente