Maaltijdservice Broechem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Broechem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Broechem? Aan de hand van deze website ontdekt u gemakkelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Nu al voor €4,45. Aanschuiven voor Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Spaghetti Bolognese Kaas? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Broechem ontvangt u voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteRanst
BeoordelingZoutarm of glutenvrij
Postcode2520
Gemiddelde prijs€6,07
Meest gekozen maaltijdLamsvlees in rozemarijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Broechem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Broechem. Denk dan aan landelijke firma’s als Dienstenthuis.be of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van partijen en slagerijen. Iedere partij heeft zo een “eigen” productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze pagina kunt u derhalve de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Broechem? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Broechem. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal firma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt u direct broodnodige boodschappen als kaas en katenspek. In algemene zin gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Broechem vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Broechem? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die matchen met uw eisen en eetpatroon. Denk maar aan Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Ranst. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Broechem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als de leverancier, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is er al vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is er al voor €4,3.
 • Een daghap aan huis als Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Pap achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ranst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Spaghetti Bolognese, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Broechem aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort maaltijdservice past bij uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire leveranciers hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of juist vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Broechem. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit