Maaltijdservice Volkegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Volkegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Volkegem? Door gebruik te maken van onze tool doorzoekt u eenvoudig alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Nu al voor €3,70 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische balletjes in saus of Rundergehaktballetjes in saus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Volkegem profiteert u van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
ErvaringVeel variëteit in gerechten
Postcode9700
Gemiddelde prijs€5,64
Meest gekozen maaltijdChili con carne, gehakt, rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Volkegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Volkegem. Denk aan grote partijen als Delimeal of Aldi. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verscheidene leveranciers en zorginstellingen. Elke partij wordt bestempeld door een “eigen” type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Volkegem? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Volkegem. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal services hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u probleemloos broodnodige boodschappen als karnemelk of druiven. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Volkegem vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Volkegem? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele thuismaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Neem nu Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel en Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Onderstaand achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Oudenaarde. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Volkegem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst wordt al bezorgd vanaf €3,9.
 • De daghap voor ouderen als Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng bestelt u vanaf €7,45.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Bosintang, een stukje fruit en iets lichts zoals Gortepap om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Stamppot spitskool met kaas

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Volkegem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk type seniorenmaaltijd rijmt met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden altijd bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree of Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm of vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Volkegem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit