Maaltijdservice Ooike

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ooike voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ooike? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,55 per keer. Aanschuiven voor Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree en Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Ooike profiteert u van vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
ReactieVoor ieder wat wils
Postcode9700
Prijs per gerecht€5,63
Vaak gekozen maaltijdTagliatelle, kip, paddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ooike

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Ooike. Neem belangrijke firma’s als Prego of Delhaize. Ook binnen de gemeente bestaan er prima instellingen en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft weer een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Dankzij deze pagina kunt u dus de aanbieders probleemloos op een rijtje zetten. De keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ooike? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ooike. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men moeiteloos de supermarktartikelen als toetjes of falafel burger. Meestal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ooike vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Ooike? Of zoekt u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit vele thuismaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Onderstaand ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Oudenaarde. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ooike voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is er al vanaf €4,95.
 • Vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kan je kopen vanaf €4,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree is er al vanaf €7,3.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ramen, extra groenten en een dessert als Vruchtensalade om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Stamppot koolraap met appel

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ooike aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. Uw bestelling wordt dikwijls bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Macaroni, groenten-tomatensaus of Runderlapje in jus. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de menulijsten kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ooike. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit