Maaltijdservice Houdeng-Aimeries

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houdeng-Aimeries voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Houdeng-Aimeries? Met behulp van onze tool treft u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,35. Aan tafel voor Kiptajine en Pulled pork zoete aard puree bonenmix? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Houdeng-Aimeries ontvangt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLa Louvière
Waarom bestellen?Ik kan niet meer zonder
Postcode7110
Prijs per gerecht€5,9
Nummer 1-maaltijdVenkelsoep met dille

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Houdeng-Aimeries

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Houdeng-Aimeries. Denk aan veel gekozen aanbieders als Meal-Story en Colruyt. Maar ook op regionaal niveau zijn er uitstekende initiatieven en slagerijen. Elke leverancier onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Via maaltijdbutler.be kan u de organisaties gemakkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Houdeng-Aimeries? Dat is niet erg! Flink wat cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houdeng-Aimeries. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop u direct verse of handige boodschappen als kwark en ontbijtspek. Normaal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Houdeng-Aimeries vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Houdeng-Aimeries? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een service gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die overeenstemmen met uw situatie en voedingsadvies. U kunt denken aan Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Rundstong Madeirasaus Puree? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek La Louvière. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houdeng-Aimeries voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spareribs, gebakken wedges, broccoli kunt u al bestellen vanaf €7,25.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bouillon, extra groenten en voor de volledigheid een Custard om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente La Louvière voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Kipfilet
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Varkensfilet in jus met koolraap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houdeng-Aimeries aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor soort thuismaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Check vooral het assortiment, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden vaak geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsOmelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen en Gekruide speklap. Zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden vaak door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Houdeng-Aimeries. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit