Maaltijdservice Trivières

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Trivières voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Trivières? Met behulp van onze vergelijker vergelijkt u supersnel alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,20 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree en Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Trivières ontvangt u heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLa Louvière
Waarom bestellen?Ik ben minder afhankelijk
Postcode7100
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,88
Vaak bestelde maaltijdStoofpotje rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Trivières

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Trivières. Neem bijv. veel gekozen services als Marley Spoon of Colruyt. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende leveranciers en sociale voorzieningen. Elke aanbieder levert zijn eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Trivières? Geen probleem! Steeds meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Trivières. Een redding voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bezorgers voorzien in een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt men direct de supermarktartikelen als dieetproducten of gekookte achterham. Dikwijls gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Trivières vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Trivières? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei maaltijdservices die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat te denken van Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Kip Op Grootmoeders Wijze? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving La Louvière. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Trivières voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs heeft te maken met factoren als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is er al voor €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is verkrijgbaar vanaf €5,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Soto, een stukje fruit en iets lichts zoals Kaas na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente La Louvière voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Vissoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Raapstelen stamppot met beenham

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Trivières aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, via een menulijst, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie en Lasagne Bolognese. Hierdoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Trivières. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit