Maaltijdservice Saint-Vaast

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Vaast voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Vaast? Middels onze tool ontdekt u eenvoudig alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,50 per maal. Flink uitpakken met Bami kip saté of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Saint-Vaast ontvangt u heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLa Louvière
ErvaringIk ben weer zelfstandig
Postcode7100
Maaltijd prijs€5,87
Vaak gekozen maaltijdPannenkoekenschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Saint-Vaast

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Saint-Vaast. Denk aan landelijke firma’s als Yumbel en/of Delhaize. Maar ook lokaal zien we verschillende initiatieven en sociale voorzieningen. Elke aanbieder heeft weer een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze website kan u daarom de firma’s snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Vaast? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Vaast. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt men snel de supermarktartikelen als koffiecreamer en volle yoghurt. In de regel zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Saint-Vaast vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Saint-Vaast? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei seniorenmaaltijden die kloppen met uw situatie en mogelijke allergieën. Wat te denken van Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Kip Kerriesaus Met Rijst? Op deze pagina bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente La Louvière. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Vaast voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met aspecten als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al bestellen vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree bestelt u vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is beschikbaar vanaf €6,15.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Seolleongtang, extra groenten en een toetje als Aardbeien ijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente La Louvière voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Rookworst met stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Vaast aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire maaltijd-verzorgers geven een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker geleverd door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen en Raapstelen stamppot met beenham. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Saint-Vaast. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit