Maaltijdservice La Louvière

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in La Louvière voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in La Louvière? Door middel van maaltijdbutler.be ontdekt u supersnel alle aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,90 per gerecht. Genieten van Stamppot boerenkool of Groentesoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in La Louvière hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLa Louvière
RecensieOndersteuning via telefoon
Postcode7100
Gemiddelde prijs€5,33
Maaltijd-topperKipfilet in piri piri saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in La Louvière

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in La Louvière. Neem belangrijke bezorgers als Smartmat en Delhaize. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante partijen en speciale eetpunten. Iedere leverancier onderscheidt zich door een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kunt u dus de bezorgers gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er bepaalde wensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in La Louvière? Geen probleem! Nogal wat traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in La Louvière. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hanteren ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals dieetproducten of druiven. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in La Louvière vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in La Louvière? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die kloppen met uw situatie en diëten/allergieën. Wat te denken van Dieet Kippenbout Perziken Puree of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving La Louvière. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in La Louvière voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van onderdelen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is er al voor €5,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Een daghap aan huis als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen kunt u al bestellen vanaf €6,4.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Groentesoep, een extra salade en om het compleet te maken Boerenjongens mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente La Louvière voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in La Louvière bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor opwarmmaaltijd rijmt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Het eten wordt steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Slavink in jus en Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree. Handig, want zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen La Louvière. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente