Maaltijdservice Petit-Roeulx-Lez-Braine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Petit-Roeulx-Lez-Braine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Petit-Roeulx-Lez-Braine? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u supersnel alle organisaties die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,60 per maaltijd. Ouderwets genieten van Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes of Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Petit-Roeulx-Lez-Braine beschikt u over smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBraine-Le-Comte
Waarom bestellen?Ondersteuning via telefoon
Postcode7090
Gemiddelde prijs€5,82
Geliefde maaltijdIndisch gehaktbrood

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Petit-Roeulx-Lez-Braine

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Petit-Roeulx-Lez-Braine. Neem populaire bedrijven als Viangro en/of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente zijn er tal van instanties en slagerijen. Iedere partij hanteert een “eigen” assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze tool kunt u derhalve de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Petit-Roeulx-Lez-Braine? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Petit-Roeulx-Lez-Braine. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men probleemloos de boodschappen zoals halfvolle melk of filet americain. Doorgaans kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Petit-Roeulx-Lez-Braine vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Petit-Roeulx-Lez-Braine? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene leveranciers die aansluiten bij uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Braine-Le-Comte. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Petit-Roeulx-Lez-Braine voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van o.a. de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een warme dagschotel als Boeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel bestelt u vanaf €7,2.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Bosintang, extra groenten en een dessert als Dame blanche als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Braine-Le-Comte voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Kip tikka massala, basmatirijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Petit-Roeulx-Lez-Braine bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk soort thuismaaltijd past bij uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Doorgaans kan dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De seniorenmaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Broccolisoep en Gebonden kerrie-champignonsoep. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Petit-Roeulx-Lez-Braine. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit