Maaltijdservice Steenkerque

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Steenkerque voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Steenkerque? Dankzij deze pagina bekijkt u snel en simpel alle bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,10. Aan tafel voor Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree en Bami goreng speciaal, kip in satésaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Steenkerque profiteert u van heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBraine-Le-Comte
ReactieWeinig retouren
Postcode7090
Gemiddelde menuprijs€5,84
Geliefde maaltijdGestoofde spitskool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Steenkerque

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Steenkerque. U kunt denken aan erkende bezorgers als Delhaize en 0. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verschillende initiatieven en speciale eetpunten. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze tool kan u de firma’s eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Steenkerque? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Steenkerque. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse services beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men eenvoudig broodnodige boodschappen als leverpastei of karnemelk. Meestal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Steenkerque vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Steenkerque? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn vele menu’s die passen bij uw uw wensen en eventuele dieet. Wat dacht u van Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Macaroni Ham Kaassaus? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Braine-Le-Comte. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Steenkerque voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Roomsoep, iets te drinken en een toetje als Bavarois achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Braine-Le-Comte voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Steenkerque regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk type seniorenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden aanbieders en kies er een. Kijk goed na het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Vaak kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden vaak thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree en Alaska-koolvis. Hierdoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen of wellicht veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Steenkerque. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit