Maaltijdservice Ortho

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ortho voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ortho? Middels onze vergelijker bekijkt u snel en simpel alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,50 p.p. Genieten van Lekkerbekje met sperziebonen of Witlof a la creme? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Ortho smult u weer van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLa Roche-En-Ardenne
RecensiePersoonlijke service
Postcode6983
Gemiddelde menuprijs€5,98
Nummer 1-maaltijdGehaktballetjes in satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ortho

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Ortho. U kunt denken aan erkende services als Viangro en Marley Spoon. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende instanties en zorginstellingen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze pagina kan u de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Ortho? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ortho. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste organisaties beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zo koop men direct verse of handige boodschappen als koeken of griekse yoghurt. Normaal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ortho vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ortho? Of houdt u juist van de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei mogelijkheden die overeenstemmen met uw omstandigheden voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Op deze pagina achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom La Roche-En-Ardenne. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ortho voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Een warme dagschotel als Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,25.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Gamjatang, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Banaan ijs als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente La Roche-En-Ardenne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ortho aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk type bezorgmaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele services hebben een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat telefonisch, via een menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaststaand menu per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree. Hiermee kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ortho. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit