Maaltijdservice Veldwezelt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Veldwezelt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Veldwezelt? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vindt u gemakkelijk alle bedrijven in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,25 per keer. Genieten van Kip tandoori of Eendenvlees in zoetzure saus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Veldwezelt ontvangt u de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteLanaken
RecensieSpeciaal proefpakket
Postcode3620
Gemiddelde menuprijs€6,7
Vaak bestelde maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Veldwezelt

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Veldwezelt. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als Ekomenu of Foodbag. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en bestelvoorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de organisaties probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Veldwezelt? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Veldwezelt. Perfect voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u probleemloos praktische of verse producten als boterhamworst of palingworst. Normaliter gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Veldwezelt vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Veldwezelt? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei opties die passen bij uw uw omstandigheden voedingspatroon. Wat te denken van Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Lanaken. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Veldwezelt voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gentse Waterzooi kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • De daghap voor ouderen als Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,9.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Avocadosoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Gortepap als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Lanaken voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Gehakt, prei, aardappelpuree

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Veldwezelt aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let met name op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende aanbieders stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. Uw bestelling wordt doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 30 menu’s. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een speciaal dagmenu. Soms is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kipragout met Parijse wortelen of Gehaktschotel Met Worteltjes. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Veldwezelt. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit