Maaltijdservice Gellik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gellik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gellik? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,40 per keer. Flink uitpakken met Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui of Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Gellik geniet u van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteLanaken
Waarom bestellen?Online betalen of automatisch
Postcode3620
Gemiddelde menuprijs€6,68
Nummer 1-maaltijdReepjes varkensvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Gellik

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Gellik. U kunt denken aan populaire leveranciers als Smartmat en HelloFresh. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van organisaties en speciale eetpunten. Iedere partij wordt bestempeld door een “eigen” menu en bestelvoorwaarden. Geholpen door onze tool kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Gellik? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gellik. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zo haalt u zonder moeite de supermarktartikelen als runderrookvlees of bananen. Veelal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Gellik vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Gellik? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat leveranciers die voldoen aan uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Verderop bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Lanaken. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gellik voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd komt tot stand door zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree is beschikbaar vanaf €4,35.
 • Een warme dagschotel als Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,1.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Miyeok guk, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Tiramisu mousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Lanaken voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Spinaziestamppot, braadworst

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gellik regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele services geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Eieromelet in kaassaus en Varkensvlees, erwten, aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Via de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Gellik. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit