Maaltijdservice Lanaken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lanaken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Lanaken? Met behulp van maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per maaltijd. Genieten van Schnitzel champignonsaus en Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Lanaken smult u weer van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteLanaken
ReactieVoor ieder wat wils
Postcode3620
Gemiddelde prijs€6,85
Populaire maaltijdRabarbercompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lanaken

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Lanaken. Bijvoorbeeld erkende partijen als Vlotter en Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf zijn er prima instellingen en zorginstellingen. Iedere service heeft weer een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze vergelijker kunt u de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Lanaken? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven structuur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lanaken. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse aanbieders bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt u snel de supermarktartikelen als oploskoffie en cake. Vaak gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Lanaken vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lanaken? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden die passen bij uw uw wensen voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Gehaktschotel Met Worteltjes? Op deze pagina ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Lanaken. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lanaken voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van o.a. het bedrijf, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli kan je kopen vanaf €5,95.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Watergruwel als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Lanaken voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Pasta/tonijnschotel
 • Spaghetti bolognese
 • Hutspot met hachee

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lanaken aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De (warme) maaltijden wordt standaard geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Runderlapje in champignonsaus en Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree. Op die manier ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm of koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Lanaken. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente