Maaltijdservice Paal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Paal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Paal? Via onze tool vergelijkt u probleemloos alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,20 per gerecht. Smullen van Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Paal beschikt u over verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBeringen
ErvaringVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode3583
Prijs per maaltijd€6,67
Populaire maaltijdVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Paal

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Paal. Denk aan populaire organisaties als Colruyt of Colruyt. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kunt u derhalve de aanbieders eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Paal? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Nadien worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Paal. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bezorgers faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt men direct praktische of verse producten als vleeswaren of achterham. Dikwijls gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Paal vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Paal? Of prefereert u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw wensen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gehaktschotel Met Worteltjes of Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Op deze pagina vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Beringen. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Paal voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €3,6.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Spinaziesoep, een stukje fruit en een dessert als Crème brûlée achteraf. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Beringen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Stamppot spinazie a la creme

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Paal bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice rijmt met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u supersnel opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, via een menulijst, of via de website. De thuismaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie. Zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Paal. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit