Maaltijdservice Le Roeulx

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Le Roeulx voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Le Roeulx? Door middel van onze tool vindt u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,55. Smullen van Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Babi pangang met witte rijst en groenten? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Le Roeulx hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLe Roeulx
Waarom bestellen?Geen minimale afname
Postcode7070
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,3
Meest gekozen maaltijdSukadelapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Le Roeulx

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Le Roeulx. We hebben het over grote partijen als Meal-Story en Yumbel. Maar ook lokaal zien we tal van aanbieders en wijkrestaurants. Elke partij heeft weer een eigen menu en voorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bedrijven eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Le Roeulx? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Le Roeulx. Vaak toegepast door bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende services hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop u probleemloos de supermarktartikelen als filterzakjes en kaas extra belegen blaarkop. Niet zelden gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Le Roeulx vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Le Roeulx? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze menu’s die matchen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Op deze pagina ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Le Roeulx. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Le Roeulx voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kervelsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €4,7.
 • Een warme dagschotel als Verse waldorfsalade bestelt u vanaf €5,7.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Chinese tomatensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Griesmeelpap als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Le Roeulx voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Le Roeulx bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor type bezorgmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden vaak geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Cordon Bleu met groenten. Zodoende kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men deze ook zelf besteld heeft. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Le Roeulx. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente