Maaltijdservice Chaussée-Notre-Dame-Louvignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €3,80 per maaltijd. Aanschuiven voor Kipsaté en ei met bami goreng en Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies krijgt u vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSoignies
ReactieGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode7063
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,7
Nummer 1-maaltijdHeldere kippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Chaussée-Notre-Dame-Louvignies. We hebben het over landelijke firma’s als Foodbag of Lidl. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende partijen en restaurants. Iedere service heeft zo z’n eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneservices bieden ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop men probleemloos de boodschappen zoals stroopwafels en geitenkaas. Normaal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele opwarmmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en eetpatroon. U kunt denken aan Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Op deze pagina treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Soignies. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt af van aspecten als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei vindt u vaak al vanaf €4,35.
 • Een warme dagschotel als Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Waterkerssoep, een extra salade en een dessert als Baba au rhum als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Soignies voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele services werken met een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit door even te bellen, via een menulijst, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Macaroni en Babi pangang, rijstfantasie. Zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Chaussée-Notre-Dame-Louvignies. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit