Maaltijdservice Nollevaux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nollevaux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Nollevaux? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u probleemloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,40 p.p. Ouderwets genieten van Bloemkool met rundvlees schotel of Kruudmoes met gortepap? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Nollevaux krijgt u de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeentePaliseul
RecensieUitsluitend verse producten
Postcode6851
Prijs per maaltijd€5,28
Meest gekozen maaltijdIndisch gehaktbrood

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Nollevaux

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Nollevaux. Denk aan belangrijke organisaties als Ekomenu en/of 0. Ook in de gemeente zelf zijn er prima organisaties en slagerijen. Elke partij heeft zo een eigen manier van bereiding en voorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de firma’s eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Nollevaux? Dat is niet erg! Legio traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nollevaux. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop men gelijk nuttige boodschappen zoals zoetwaren of pindakaas. Doorgaans gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Nollevaux vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Nollevaux? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit flink wat maaltijdservices die passen bij uw uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Op deze pagina ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Paliseul. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nollevaux voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van zaken als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst vindt u vaak al vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Bloemkoolsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een warme dagschotel als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli bestelt u vanaf €5,5.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Komkommersoep, een extra salade en voor de volledigheid een Yoghurtijs als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Paliseul voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Kip piri piri, pilav rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nollevaux aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd klopt met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Bekijk met name het type maaltijden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste verstrekkers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden worden meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kipschnitzel en Runderhachee, stamppot hutspot. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden vaak door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nollevaux. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit