Maaltijdservice Opont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Opont? Via onze vergelijker bekijkt u moeiteloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,45 per maal. Flink uitpakken met Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème en Kerriesoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Opont beschikt u over voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeentePaliseul
Waarom bestellen?Geen abonnement nodig
Postcode6852
Gemiddelde kosten€5,3
Vaak gekozen maaltijdGestoofde spitskool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Opont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Opont. We hebben het over landelijke leveranciers als Viangro en Delhaize. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verscheidene instellingen en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft zo een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Opont? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opont. Een redding voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee koop u snel praktische of verse producten als koffie en halfvolle melk. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Opont vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Opont? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn meerdere type aanbieders die passen bij uw uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Verderop treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Paliseul. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opont voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd komt tot stand door aspecten als de maaltijdservice, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is verkrijgbaar vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje kan je kopen vanaf €4,15.
 • Een warme dagschotel als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is er al vanaf €7,35.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Erwtensoep, extra groenten en om het compleet te maken Oranjevla als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Paliseul voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Spaghettischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Opont regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor categorie opwarmmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de aanbieders hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele services.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De menu’s worden meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen of Rundervink in jus met stamppot broccoli. Hierdoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Opont. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit