Maaltijdservice Bois-De-Lessines

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bois-De-Lessines voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bois-De-Lessines? Dankzij www.maaltijdbutler.be bekijkt u eenvoudig alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,50 p.p. Flink uitpakken met Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Varkensvlees, erwten, aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Bois-De-Lessines geniet u van uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLessines
ReactieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode7866
Prijs per maaltijd€5,69
Maaltijd-topperEieromelet in kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bois-De-Lessines

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Bois-De-Lessines. U kunt denken aan veel gekozen leveranciers als 15Gram of Viangro. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende aanbieders en restaurants. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” type maaltijd en voorwaarden. Via onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bois-De-Lessines? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bois-De-Lessines. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneservices voorzien in een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval koop u zonder moeite praktische of verse producten als afbak broodmandje en desembrood rogge. Normaal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Bois-De-Lessines vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Bois-De-Lessines? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal maaltijdservices die aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Via onze vergelijker ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Lessines. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bois-De-Lessines voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Bloemkoolsoep is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een daghap aan huis als Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst is beschikbaar vanaf €6,3.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Borsjtsj, een extra salade en om het compleet te maken Tiramisu mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Lessines voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Runderlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bois-De-Lessines regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor opwarmmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijdservices geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden steeds vaker bezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Varkenslapjes in jus of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Op die manier zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bois-De-Lessines. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit