Maaltijdservice Lens

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lens voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lens? D.m.v. www.maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,15 per maal. Aan tafel voor Gele rijst of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Lens hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLens
ReactieTijdbesparend en lekker
Postcode7870
Gemiddelde menuprijs€5,65
Vaak bestelde maaltijdHutspot met hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Lens

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Lens. Denk aan interessante leveranciers als Delimeal en/of Prego. Ook in deze plaats zelf zien we uitstekende partijen en sociale voorzieningen. Elke optie wordt bestempeld door z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de firma’s snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Lens? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lens. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt u direct nuttige boodschappen zoals halvarine of afbakbroodjes. Meestal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Lens vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Lens? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei maaltijdservices die aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gentse Waterzooi of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Hieronder vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Lens. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lens voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met aspecten als de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie kunt u al bestellen vanaf €6,25.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Minosoep, een extra salade en iets lichts zoals Kaiserschmarren om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Lens voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Snijbonen
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Stamppot boerenkool met worst

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lens aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en selecteer er een. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden meestal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Draadjesvlees in jus of Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Hiermee zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Lens. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente