Maaltijdservice Deux-Acren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Deux-Acren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Deux-Acren? Aan de hand van maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,95 per gerecht. Aan tafel voor Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten en Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Deux-Acren beschikt u over uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLessines
ReactieUniek voor senioren
Postcode7864
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,68
Maaltijd-topperSpaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Deux-Acren

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Deux-Acren. Bijvoorbeeld populaire leveranciers als 15Gram en Foodbag. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij interessante instanties en restaurants. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Deux-Acren? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Deux-Acren. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services hanteren ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u snel verse of handige boodschappen als theekoekjes en halvarine. Doorgaans gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Deux-Acren vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Deux-Acren? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat mogelijkheden die voldoen aan uw eisen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Lessines. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Deux-Acren voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen is beschikbaar vanaf €6.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Bietensoep, een extra salade en iets lichts zoals Crema catalana om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Lessines voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Varkensvlees in saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Runderlever in saus
 • Slavink in uienjus

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Deux-Acren bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden meestal geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRunderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Deux-Acren. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit