Maaltijdservice Ogy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ogy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ogy? D.m.v. onze vergelijker doorzoekt u probleemloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,00 per maal. Flink uitpakken met Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen of Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Ogy krijgt u vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLessines
ReactieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode7862
Prijs per maaltijd€5,66
Meest gekozen maaltijdBami goreng met kipsaté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ogy

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Ogy. Neem veel gekozen bezorgers als Colruyt en/of 15Gram. Ook binnen de gemeente bestaan er prima aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke service heeft zo zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze tool kan u daarom de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Ogy? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ogy. Vaak toegepast door bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel services bieden ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men probleemloos de boodschappen zoals desem bol spelt of desembrood rogge. Dikwijls kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ogy vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ogy? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die passen bij uw uw omstandigheden en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Verderop vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Lessines. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ogy voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is beschikbaar vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rozenbottelsoep, een stukje fruit en een dessert als Slagroom achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Lessines voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipfilet in roomsaus
 • Kip Andorra schotel
 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gehakt in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ogy aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Lasagne Bolognese of Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng. Hierdoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ogy. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit