Maaltijdservice Ghoy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ghoy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ghoy? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,75 p.p. Aanschuiven voor Spaghetti Bolognese Kaas en Dieet Gentse Waterzooi? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Ghoy geniet u van complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLessines
Waarom bestellen?Speciaal voor ouderen
Postcode7863
Prijs per gerecht€5,67
Meest gekozen maaltijdBabi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ghoy

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Ghoy. We hebben het over grote leveranciers als Colruyt of Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente ontstaan er prima instanties en verswinkels. Elke aanbieder hanteert zijn eigen keuken en voorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u de services gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ghoy? Er is een oplossing! Legio traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven structuur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ghoy. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers voorzien in een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u direct broodnodige boodschappen als afwasmiddel of kaas extra belegen montbeliarde. Vaak gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ghoy vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Ghoy? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat soorten maaltijden die matchen met uw eisen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Lessines. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ghoy voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. de organisatie, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,3.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, een extra salade en iets fris zoals Slagroom om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lessines voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Prei-gehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ghoy bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort ouderenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services bieden een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De menu’s worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree en Zomerzuurkool met casselerrib. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of juist eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ghoy. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit