Maaltijdservice Wannebecq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wannebecq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wannebecq? Door middel van deze pagina ontdekt u overzichtelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,00 per maal. Aanschuiven voor Nasi babi ketjap of Preiroomsoep? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Wannebecq geniet u van smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLessines
Waarom bestellen?Ook voor diëten
Postcode7861
Gemiddelde kosten€5,65
Vaak gekozen maaltijdBraadworst in barbecuesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wannebecq

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Wannebecq. Neem bijv. erkende leveranciers als Foodbag en Spar. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke service hanteert een heel eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties snel en makkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wannebecq? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Zo blijven structuur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wannebecq. Een uitkomst voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal gedaan door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven bieden ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop u gelijk belangrijke boodschappen als geitenkaas en vanille vla. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Wannebecq vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wannebecq? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree en Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Lessines. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wannebecq voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd heeft te maken met o.a. de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Erwtensoep kan je kopen vanaf €6,6.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bosintang, een gezonde salade en voor de volledigheid een Sundae om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Lessines voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Stoofpotje rundvlees
 • Gestoofde spitskool
 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Hutspot, rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wannebecq aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste services verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men elke dag opnieuw bestellen. Meestal doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden in de regel thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème en Gemengde groenteschotel. Zodoende kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm of wellicht veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wannebecq. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit