Maaltijdservice Lettelingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lettelingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Lettelingen? D.m.v. onze tool bekijkt u probleemloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,35 p.p. Aanschuiven voor Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Kippenvlees in kerriesaus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Lettelingen profiteert u van de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEdingen
ErvaringZoutarme gerechten
Postcode7850
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,62
Populaire maaltijdChili con carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lettelingen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Lettelingen. Neem bijv. populaire services als Traiteur Goossens en/of Colruyt. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij uitstekende instellingen en restaurants. Iedere partij heeft zo z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. Via onze tool kan u daardoor de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Lettelingen? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en voedingswaarden intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lettelingen. Een uitkomst voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt men zonder moeite verse of handige boodschappen als afbak kaas mais broodjes en boter. In de regel gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Lettelingen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Lettelingen? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene opties die in lijn zijn met uw wensen voedingspatroon. U kunt denken aan Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Bloemkoolsoep? Verderop bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Edingen. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lettelingen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is beschikbaar vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €4,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is beschikbaar vanaf €7.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Gamjatang, een lekker bijgerecht en een dessert als Vanille ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Edingen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Spagheti carbonara
 • Flensjes met fruit

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lettelingen bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk type opwarmmaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte services.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. Het eten wordt altijd bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes of Risotto, roomsaus boschampignons, kip. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lettelingen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit