Maaltijdservice Thoricourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thoricourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Thoricourt? Geholpen door www.maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,50 per gerecht. Flink uitpakken met Kippenbout. Bonne femme of Braadworst in jus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Thoricourt beschikt u over gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSilly
RecensieLekker en gezond
Postcode7830
Gemiddelde prijs€5,61
Nummer 1-maaltijdSpaghetti bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Thoricourt

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Thoricourt. Denk dan aan interessante services als Meal-Story en/of Cora. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en verswinkels. Ieder bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bedrijven overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Thoricourt? Er is een oplossing! Best veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thoricourt. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse services hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop men eenvoudig verse of handige boodschappen als volle melk en vanille vla. In de regel gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Thoricourt vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Thoricourt? Of prefereert u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal mogelijkheden die rijmen met uw omstandigheden en voedingsadvies. U kunt denken aan Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Silly. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thoricourt voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt af van factoren als het bedrijf, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is beschikbaar vanaf €5,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kipgyros Rijst kan je kopen vanaf €4,15.
 • Een warme dagschotel als Penne Pesto Kip Wokgroenten bestelt u vanaf €6,05.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Roomsoep, een stukje fruit en een dessert als Flensjes als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Silly voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Shoarma met zuurkool
 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Witlof ovenschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thoricourt regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende leveranciers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden meestal bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Vissoep. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u deze besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of juist koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Thoricourt. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit