Maaltijdservice Hoves

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoves voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hoves? Middels maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,70 per maaltijd. Genieten van Alaska-koolvis of Tagliatelleschotel met kip? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Hoves profiteert u van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSilly
BeoordelingLekkere maaltijden + gezond
Postcode7830
Maaltijd prijs€5,6
Meest gekozen maaltijdEendenvlees in zoetzure saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hoves

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Hoves. Denk dan aan landelijke firma’s als Home Cuisine en/of Spar. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei aanbieders en slagerijen. Elke organisatie heeft zo een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Hoves? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoves. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt men gelijk broodnodige boodschappen als huishoudelijke artikelen of snijworst. Niet zelden kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hoves vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Hoves? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei menu’s die in lijn zijn met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree en Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Via onze vergelijker vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Silly. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoves voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli is er al voor €4,6.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kan je kopen vanaf €6,95.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Koninginnensoep, een stukje fruit en een toetje als Vanille ijs na. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Silly voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Gekruide krieltjes
 • Bami babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hoves bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Kijk goed na het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm of Runderhachee, witte rijst, bloemkool. Handig, want zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hoves. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit