Maaltijdservice Moircy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moircy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Moircy? Dankzij maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle bezorgers in uw regio! Warme gerechten, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per persoon. Ouderwets genieten van Groentemix, kormasaus, basmatirijst of Rundvlees in jus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Moircy krijgt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibramont-Chevigny
BeoordelingIdeaal voor mijn ouders
Postcode6800
Prijs per maaltijd€4,95
Geliefde maaltijdBroccoli kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Moircy

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Moircy. Bijvoorbeeld belangrijke firma’s als Smartmat en Lidl. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verschillende instanties en speciale eetpunten. Elke aanbieder levert een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Moircy? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moircy. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee haalt men eenvoudig broodnodige boodschappen als vanillevla en afbak broodmandje. Normaal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Moircy vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Moircy? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel menu’s die passen bij uw uw situatie en eventuele dieet. U kunt denken aan Penne Pesto Kip Wokgroenten of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Verderop ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Libramont-Chevigny. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moircy voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van factoren als de leverancier, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is beschikbaar vanaf €6,95.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Aardappelsoep, een gezonde salade en een dessert als Fraises Wilhelmine om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Libramont-Chevigny voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Kippenvlees in kerriesaus

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moircy bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en maak een keuze. Kijk goed na het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Meer en meer is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsKippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen of Kalkoen in witlofschotel met kaassaus. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Moircy. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit