Maaltijdservice Libramont-Chevigny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Libramont-Chevigny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Libramont-Chevigny? Middels deze pagina achterhaalt u eenvoudig alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,85 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes en Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Libramont-Chevigny geniet u van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibramont-Chevigny
RecensieVakkundige chefkoks
Postcode6800
Maaltijd prijs€5,03
Meest gekozen maaltijdPrei-gehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Libramont-Chevigny

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Libramont-Chevigny. We hebben het over erkende firma’s als Yumbel en Delhaize. Maar ook in de buurt bestaan er verschillende instellingen en slagerijen. Iedere leverancier hanteert een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Libramont-Chevigny? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Libramont-Chevigny. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop u direct de boodschappen zoals afbak kaas mais broodjes en sinaasappelsap. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Libramont-Chevigny vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Libramont-Chevigny? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop mogelijkheden die overeenstemmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Hieronder ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Libramont-Chevigny. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Libramont-Chevigny voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst is er al voor €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Bloemkoolsoep kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipschnitzel met boontjes en satesaus kan je kopen vanaf €6,15.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Gazpacho, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Poire belle Hélène als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Libramont-Chevigny voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Rode kool met gehakt schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Libramont-Chevigny bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type thuismaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 menu’s. Bij diepvries kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème en Varkenshaas boontjes schotel. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Libramont-Chevigny. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente