Maaltijdservice Halanzy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Halanzy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Halanzy? Dankzij maaltijdbutler.be doorzoekt u gemakkelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,50 per keer. Smullen van Pasta Carbonara met ei, spek en ui en Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Halanzy beschikt u over de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteAubange
RecensieLuxe en erg lekker
Postcode6792
Gemiddelde prijs€6,96
Populaire maaltijdLamsvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Halanzy

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Halanzy. Neem bijv. erkende aanbieders als Vlotter en 0. Maar ook op regionaal niveau zien we allerlei aanbieders en verswinkels. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen menu en voorwaarden. Met behulp van deze pagina kunt u dus de leveranciers probleemloos op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Halanzy? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Nadien wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Halanzy. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt men moeiteloos broodnodige boodschappen als kipfilet en leverpastei. Doorgaans kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Halanzy vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Halanzy? Of zoekt u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw wensen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Op deze pagina bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Aubange. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Halanzy voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is er al voor €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Runderhachee, stamppot hutspot kunt u al bestellen vanaf €7.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Kokos-bonensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Berlinerbol om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Aubange voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot koolraap met appel
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Halanzy regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en selecteer er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende aanbieders hebben een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men supersnel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden veelal bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Gepaneerde kalkoenschnitzel en Chili con carne. Op die manier krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, gemalen, zoutarm, glutenvrij en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Halanzy. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit