Maaltijdservice Recogne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Recogne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Recogne? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,95 per gerecht. Aanschuiven voor Rundstong Madeirasaus Puree of Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Recogne beschikt u over ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibramont-Chevigny
BeoordelingBestel het voor mijn ouders
Postcode6800
Prijs per maaltijd€4,96
Maaltijd-topperWitlof a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Recogne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Recogne. Bijvoorbeeld interessante bedrijven als Delimeal of Yumbel. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verschillende aanbieders en restaurants. Elke organisatie hanteert een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er bepaalde wensen zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Recogne? Dat is niet erg! Veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Recogne. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u direct de supermarktartikelen als peren of appels. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Recogne vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Recogne? Of houdt u juist van de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een hoop soorten maaltijden die passen bij uw uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Libramont-Chevigny. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Recogne voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kervelsoep vindt u vaak al vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree is er al vanaf €6,3.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Bietensoep, een extra salade en voor de volledigheid een Aardbeien ijs als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Libramont-Chevigny voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Kipstukjes in mosterdsaus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Recogne bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk type maaltijdservice klopt met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Recogne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit