Maaltijdservice Remagne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Remagne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Remagne? Middels deze pagina treft u moeiteloos alle bezorgers in uw regio! Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,55 per persoon. Smullen van Beef Squats en Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Remagne smult u weer van smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibramont-Chevigny
BeoordelingPerfecte oplossing
Postcode6800
Gemiddelde prijs€4,97
Nummer 1-maaltijdKippenbout in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Remagne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Remagne. Neem interessante services als HelloFresh of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende instanties en restaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door zijn eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kan u daardoor de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Remagne? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Remagne. Een redding voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse firma’s hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop u zonder moeite verse of handige boodschappen als leverkaas en frisdrank. Vaak gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Remagne vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Remagne? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene leveranciers die overeenstemmen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Verderop treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Libramont-Chevigny. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Remagne voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kipgyros Rijst is er al vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden bestelt u vanaf €5,95.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kokos-bonensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Watergruwel als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Libramont-Chevigny voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Procureurlapje met groenten
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Visstukjes in kruidensaus

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Remagne bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Bekijk met name het aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. Het eten wordt altijd bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Soms is zelf mixen en combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Aspergesoep vg. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Remagne. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit